Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
24. juli kl. 10:06

Korona-viruset: Råd til alle i befolkningen

Vask hendene dine, hold avstand til andre, vær hjemme hvis du er syk og ta kloke valg!

les mer ... clear
error_outline
24. juli kl. 09:58

Coronavirus: Information for travelers

Stay home if you are sick, wash your hands, keep at least one meter distance to other people.

les mer ... clear
svksammen

Informasjon om koronaviruset i Sør-Varanger kommune for uke 2

19.januar 2021

Det er svært gledelig at barn og unge nå kan starte opp med fritidsaktiviteter igjen, det beviser at den innsatsen som er lagt ned har hjulpet på smittesituasjonen nasjonalt. Vi har liten smitte i Sør-Varanger kommune, og det er fordi vi har husket å vaske hendene vår, vi har holdt avstand og vi har vært hjemme når vi har vært syke. Det gjøres en formidabel jobb i kommunen og i befolkningen, sier ordfører Pål Gabrielsen.

svksammen

Informasjon om koronaviruset uke 1 - 2021


  • Det er én uke igjen av den sosiale nedstengningen i Norge, og vi må fortsatt holde ut. Sammen gjør vi en kjempegod jobb! Vi må fortsatt holde trykket oppe mens vi gjennomfører den viktige vaksineringen. Jeg er imponert over den innsatsen som legges ned av kommunen og hele befolkningen. Hold ut!, sier ordfører Pål Gabrielsen.

  • Importsmitte utgjør den største utfordringen for Sør-Varanger kommune nå, dette gjelder særlig mannskapsbytte og reiser i utlandet.  Når det kommer til mannskapsskifte så er det gode samarbeidet vi har med lokale skipsagenter særlig viktig. Jeg vil spesielt fremheve det gode samarbeid med politi og kommunehelsetjenesten. Det er godt å vite at vi alle tar et ansvar sammen. Det er uansett utfordrende og krever mye av en kommune som har jobbet hardt over tid med koronaviruset, sier ordfører Pål Gabrielsen.


svksammen

Nye smitteverntiltak fra kriseledelsen i Sør-Varanger kommune

Vi går nå inn i en periode hvor det igjen gjøres innstramming i folks hverdagsliv. Det forsikres at alle som trenger det vil få de nødvendige tjenester fra Sør-Varanger kommune. Samtidig er det viktig å redusere den sosiale omgangen blant oss. Vi må rett og slett møte hverandre færre ganger i de neste to ukene, sier ordfører Pål K. Gabrielsen.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk