Uroens barn er en komedie om vennskap. Eller, kanskje like gjerne, om mangelen på vennskap. Lennart Lidström («Zapffe», «Den fordømte nordlendingen» etc) er tilbake på Hålogaland Teater. Denne gang har han skrevet en komedie som heter «Uroens barn». Lidström har skrevet «Uroens barn» spesielt for sine tre gamle gode venner; Kristian Figenschow, Finn Arve Sørbøe og Inge Kolsvik. Sistnevnte har skrevet musikk til forestillingen..

​Romeo og Julie

Kjærligheten kan få deg til å risikere alt du er og alt du har. Bare spør Romeo og Julie. De er unge. De er stormforelsket. Og som alle unge – de er udødelige. Men kjærligheten deres er forbudt. En natt er alt de får.

William Shakespeares kjærlighetshistorie fra slutten av 1500-tallet har blitt en inspirasjon for nesten alle historier vi kjenner om ung og umulig kjærlighet i TV, film, bøker og teater. Når Riksteatret og Nationaltheatret går sammen om å spille originalhistorien, er det med et stort ensemble og satt i scene av en av Norges mest ettertraktede regissører.

Romeo og Julie går fredag 11. oktober i Sør-Varanger Kultursal kl 19.00. Forestillingen innledes med forsnakk klokken 18.30.