Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Skjermbilde planavgrensning_600x348
For uttale i perioden: 19. november 2018 - 28. desember 2018
Høring/oppstart
Varsel om oppstart av planarbeid - Detaljregulering for Rv.92 Neiden-Riksgrensen Finland
Statens vegvesen varsler i samarbeid med Sør-Varanger kommune oppstart av reguleringsplan for vegprosjektet, og ber om innspill til arbeidet.  
Statens vegvesen, Vegavdeling Finnmark skal utbedre vegen fra Riksgrense Finland til avmerket punkt ned mot Neiden, se kartskisse for planavgrensning. Planavgrensningen er 40 meter på begge sider av Rv. 92 i den angitte strekningen.

Formålet for prosjektet er å utbedre delstrekning av Rv.92 til en tryggere, mer pålitelig og mer miljøvennlig veg. Sør-Varanger kommune har som ansvarlig myndighet etter forskrift om konsekvensutredninger § 4 fjerde ledd vurdert at planarbeidet ikke utløser konsekvensutredningsplikt.

Vi ber om synspunkt, innspill eller andre relevante opplysninger innen 28.12.2018

Send det skriftlig til Statens vegvesen Region nord, Postboks 1403, 8002 BODØ eller firmapost-nord@vegvesen.no . Har du spørsmål, kan du også kontakte planprosessleder Marit Helene Pedersen på telefon 91310232 og e-post marit.helene.pedersen@vegvesen.no

Mer informasjon er tilgjengelig på https://www.vegvesen.no/Riksveg/rv92neiden 

Denne kunngjøringen er i samsvar med plan- og bygningsloven § 12-8. Kunngjøringen og planavgresning kan lastes ned her.

Åpent møte

I forbindelse med varsel om oppstart inviterer Statens vegvesen og Sør-Varanger kommune til åpent møte 5.12.2018 på Neiden fjellstue. Da vil planleggere fra Statens vegvesen og kommunen orientere om planarbeidet og svare på spørsmål i tidsrommet 17.00-19.00.


Høringsperioden er nå avsluttet, det er derfor ikke lengre mulig å gi uttale på denne planen.


Uttale til saken


Uttalen blir synlig nedenfor og registres i kommunens sak- og arkivsystem. Uttalelser som inneholder sjikane og personangrep vil bli slettet.

Ønsker du at din uttale ikke skal vises på denne nettsiden?

Huk av i boksen «Send skjult uttale» og fyll ut skjemaet under