Kommunevåpen - En grensesprengende kommune
Du er her: FORSIDEN | Sør-Varanger kommune lanserer "kommunekart" på nett
Kommunekart - illustrasjonsbilde

Sør-Varanger kommune lanserer "kommunekart" på nett

Sør-Varanger kommune har lenge publisert kart på nett. Nå lanserer vi en ny kartløsning "kommunekart" på www.svk.no, beregnet for publikum. Kartløsningen er tilpasset også for bruk "i alle kanaler" - og fungerer også på smarttelefoner og nettbrett. Den gamle kartløsingen blir ikke oppdatert.

Kommunekart gir deg detaljerte kart og/eller flybilder for hele Norge, og deltaljert innsikt i adresser, steder og eiendommer over hele landet. Det er også enkelt å få beregnet kjøreruter. I tillegg gir Sør-Varangers kommunekart tilgang til detaljerte kartlag som arealplaner, eiendomsinformasjon og godkjente bygg/tiltak. For arealplaner er det lenker til dokumenter som inneholder planbestemmelser og planbeskrivelse mm. Kommunekart oppdateres daglig med nye kart-, eiendoms- og plandata.

Kommunekart, www.svk.no/kommunekart, har desverre en ennå uferdig utskriftsfunksjon. Dersom du trenger kartutskrift som krever målestokk og påtegninger må du benytte den gamle kartløsningen kart. Du kan også installere "Kommunekart" som "app" på mobile enheter både fra Apples "App store" og  "Google play". (Søk etter «Kommunekart»).

Tips en venn Skriv ut
Sør-Varanger kommune | Powered by CustomPublish AS